Intrikata graveringar på Air Jordan 1 Zoom CMFT “Gold Laser”

När AJ1 Zoom CMFT först läckte i slutet av förra året, var vi ärligt inte så säkra på att många Sneakerheads skulle vilja ha den nya silhuetten. Spola framåt cirka tio månader senare och vi har officiellt visat sig vara fel. Jordan Brand gör saker med den här modellen som fysiskt inte är möjliga med den konventionella AJ1, och ett fantastiskt exempel på denna design är den kommande Air Jordan 1 Zoom CMFT “Gold Laser”!

Till skillnad från alla Air Jordan 1 som vi har sett tidigare, har “Gold Laser” en ultrapremiumkonstruktion som säkert kommer att stå tidens test. En djärv blå Swoosh skjuter över den starka svarta basen, medan läderpaneler vid vristen, hälen och Toebox är intrikat graverade med ett kungligt motiv som ger oss allvarliga Art deco-meets-wakanda vibber.

Bild via Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bild via Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Under den skarpa vita Nike Air-mellansulan hittar du en iskallt blått gummi-yttersula, och detta kompletteras av en zoom-märkta tagg som stolt är sömd på mittfoten. Avrundning av det hela är en duo av tunga taggar komplett med den legendariska Jumpman -logotypen och slutför designen.

Ett släppdatum har ännu inte officiellt bekräftats för Nike Air Jordan 1 Zoom CMFT “Gold Laser”, men vi förväntar oss att de kommer att släppa mycket snart. Låt oss veta vad du tycker om denna galna design, och i relaterade nyheter, A Ma Maniére x Air Jordan 1 High är lämplig för sneaker royalty!

Bild via Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Bild via Repgod888
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *