Inkommande: The Off-White X Nike Air Force 1 introducerar på mindre än en vecka

Det var runt denna tid omkring förra året som Virgil Ablohs off-white X Nike-partnerskap först slutade erbjuds till allmänheten. I slutet av november 2018, “The Ten”; Samlingen gjorde historia som ett av de mest eftertraktade partnerskapen genom tiderna.

Snabbt framåt mycket mer än tolv månader såväl som denna samling har aldrig varit mycket mer hyped. Mycket mer än tio stilar har uppfyllt det preliminära förpackningen men det är inte hittills att Air Force 1 får en nyutgåva i mycket mer färgvägar.

Två stilar går online nästa vecka med vuxna, små barn samt spädbarnsstorlekar som erbjuds både för både “svarta” och “volt” färgvägar. Även om det ser ut i huvudsak som originalet, är detta ett nytt såväl som förbättrat handtaget “The Ten”; Virgil lyssnade på filmkritikerna samt ombyggt den övre för att ge en mycket mer långvarig design. Dessa kommer inte att missfärgas nästan lika mycket som OG -utgåvan.

Andra subtila skillnader inkluderar den blå färgade kabeln, en mycket mer nedspelad kontrast än förra årets röda färg. Som alltid, “Air”; Varumärkesfunktioner till mellansulan såväl som varje stil dyker upp med en uppsättning av två skosnören.

Det off-white X Nike Air Force 1 ‘Black’ samt ‘Volt’ är arrangerade att introducera den 19 december över Storbritanniens aktieägare. Storlekskörningar kommer att vara begränsade, så håll den låst till @TheSolesupplier för lotterguider samt mycket mer information om exakt hur COP.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *