Patta X Nike Air Max 1 “Rush Maroon” avslöjas officiellt

efter den framgångsrika introduktionen av både “monarken” samt “Noise Aqua” -färg, regelbundna kollaboratörer Patta samt Nike samt tillbaka på Det återigen med den officiella avslöjandet av Patta X Nike Air Max 1 “Rush Maroon”. Duon har arbetat tillsammans i många år nu, med den nederländska återförsäljaren som producerar några av de mest hypade AM1: erna genom tiderna tidigare.

Medan de senaste två återgivningarna var utformade av mocka såväl som passade ihop såväl som visade traditionell AM1 -färgblockering, väljer denna nya version istället premiumläderbyggnad med mycket mer subtil färgblockering för ett växlande utseende. Även om de kanske inte visar upp exakt samma vintage -stil, ser de definitivt fortfarande fantastiska ut på fötter och kommer att vara en omedelbar polis för många skorfans.

Bild via Pattapatta x Nike Air Max 1 “Rush Maroon”

Int’l frakt

Se mer

Bild via NikePatta X Nike Air Max 1 “Rush Maroon”

Int’l frakt

Se mer

Mudguards visar upp exakt samma modifierade “våg” -form som är en helt uppdaterad look för Air Max 1, med varumärke som kommer i den typ av Swoosh -logotyper samt Mini Swoosh -logotyper på båda sidor, tillsammans med Patta -varumärke på tungorna som pekar på den samarbetsvilliga karaktären av utgivningen. En orange inre foder kompletterar den annars huvudsakligen rödbrun färgen, medan utseendet är avslutat med en off-vit mellansula som döljer ett synligt Nike Air Max-system vid hälen.

Om du redan ser upp det senaste Patta X Nike -partnerskapet och undrar exakt hur du kan få tag på ett par, är den stora nyheten att Sneakers tillsammans med en bifogad klädkollektion kommer att släppas på Patta den 19 November, medan en Nike SNKRS -utgåva kommer att följa även om det inte finns något verifierat datum för det ännu. Se till att hålla den inlåst just här vid den enda leverantören för allt det senaste såväl som när du är rätt här Kontrollera den här uppdateringen angående Travis Scott X Nike Air Max 1 -lanseringen!

Bild via Pattapatta x Nike Air Max 1 “Rush Maroon”

Int’l frakt

Se mer

Bild via Pattapatta x Nike Air Max 1 “Rush Maroon”

Int’l frakt

Se mer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *