Sänk dina tänder i Nike TN Air Max Plus ‘La Requin’

En av New-In Air Max Plus Styles At Foot Locker UK har en hajinspirerad färgväg som ett subtilt nick till det förflutna. På något sätt sitter det fortfarande?! För alla typer av samlare av sortimentet kommer detta säkert att vara ett viktigt för din vår och sommartidsrotation. Unika detaljer separerar detta som en exklusiv, men vi kommer till den delen senare!

För det första, titta på kampanjvideoen tillsammans med två franska påverkare; @Thahomey såväl som @rastacame.

Varför franska påverkare frågar du?! Tja, i situationen är du inte väl uppe på Air Max Plus Legacy, denna sko tillhandahöll smeknamnet “Le Requin”; (Hajen) på grund av sina snygga överdelar. Det var den franska gatuungdomen i slutet av 90 -talet som myntade frasen som skulle fortsätta att påverka otaliga färger.

Denna senaste Air Max Tn “Le Requin”; Sportar ett skuggeffektmönster som omger den traditionella präglade Swoosh. Premiumläderpaneler lägger till en viss förfining över sidoväggen såväl som ett fast exoskelett förblir trogen till de tidigaste modellerna. Utseendet blir ännu mer unikt med en en-en-kind TN-logotyp över tungan.

Nike Air Max Plus ‘Le Requin’ erbjuds nu både både både för vit och svart. Ta en titt på mer av de nuvarande TN -färgerna här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *