Nike Air VaporMax Evo “Wolf Gray” är den högsta hybrid -sneaker

flytt över Sacai X Nike, vi har en ny högvärmehybrid i stan med den helt nya Nike Air VaporMax Evo “Wolf Grey”! En av de senaste silhuetterna som kom från Beaverton -varumärket, det tillförde sju av de mest kända Air Max -sneakers till en, vilket resulterade i en riktigt episk sko som säkert kommer att vända huvudet.

Tar element från Air Max 90, Air Max 93, Air Max 96, The Air Max Plus, The Tuned 99, Solas och 180+, “Wolf Grey” är en riktig kulmination av det förflutna och nuet . Målad i en ren grå och vit färgpalett är den övre delen av en läder- och nätkonstruktion med skarpa kanter och böjda linjer som sammanställer varandra för en galen estetik.

Bild genom den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild genom den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Nere nedan hittar du en full längd luft vapormax mellansula som är lika bekväm som den blir, och runt baksidan, signaturen nike “valsvans” skaft från Air Max Plus kan hittas, vilket lägger till stöd medan du hedrar OG-stranden- Inspirerad design.

Nike Air Vapormax Evo “Wolf Gray” är tillgänglig nu direkt från Nike UK, är en avgörande, så få ett par nu medan din storlek fortfarande sitter! Låt oss veta om du lyckades skydda en, och medan du är här är här de 10 bästa nikerna som du kan klara bäst nu på ASOS!

Bild genom den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild genom den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *