Jumpman smälter samman två ikoniska färger med Air Jordan 1 ‘Fearless’

I slutet av förra året, Jordan Brand samarbetade med Union LA för att smälta några av sina mest ikoniska färgvägar tillsammans, och producerade en sko som snabbt hamnade Att vara den heliga gral för många sneakerheads där ute. Nu planerar Jumpman att replikera denna vinnande formel med den helt nya Air Jordan 1 ‘orädd’, liksom det är ren eld.

Även om det kan se ut som alla typer av gamla AJ1 på avstånd, kommer du vid ytterligare inspektion att upptäcka något som är mycket mer speciellt. Bilder med tillstånd av LN5Factory, den “rädsla” tar färgblockering till en helt ny nivå, med legendariska “UNC” -accenter som träffar vristen såväl som hälen såväl som ikoniska “Chicago” -färgade nyanser som dyker upp på mittfoten såväl som Toebox.

Längs insulan hittar du Michael Jordans berömda Basketball Hall of Fame -induktionstal, “Gränser, som rädsla, är ofta bara en illusion.” med ordet “rädsla”; korsade ut för anmärkningsvärd effekt.

Air Jordan 1 “orädd” är, en av de allra bästa Jordan -varumärkesfärgerna som minskar i år och dyker upp i slutet av detta år. Låt oss förstå om du kommer att samla ett par för din samling, såväl som när du är här, se till att titta på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Bilder via LN5Factory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *