Nike Air VaporMax Flyknit 3 “Iron Grey” erbjuds nu!

Söker du efter en sneaker som fungerar med absolut alla typer av i form du kastar på? Leta inte längre än Nike Air VaporMax Flyknit 3 “Iron Grey”! Den tredje generationen av Swooshs signatur Sock-liknande sko, detta är det perfekta paret att rocka överallt, liksom det erbjuds nu från Foot Locker UK!

Med en “järngrå” Flyknit -övre, ger ett underlagt flywire snörningssystem en dekonstruerad estetik som definitivt har stått tidens test. “Partikelgrå” nyanser dyker upp på snören såväl som hälräknare, medan ett strö “spårröd” stiger ner på hälfliken såväl som Nike Swoosh som glider över sidorna såväl som mediala sidopaneler.

Det som gör denna design så framträdande dock är luften för luftvapartormax i full längd som sätter sig nedan. Tonat i en kolton, det ger 360 graders komfort såväl som dämpning var som helst såväl som när som helst.

Tillgängligt nu från Foot Locker UK, Nike Air VaporMax Flyknit 3 “Iron Grey” är ett måste för alla typer av rotation, så sluta vad du gör såväl som polis just nu! Medan du är här, här är exakt hur man polisen Off-White X Air Jordan 4 “SAIL”!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *