Release påminnelse: Missa inte Air Jordan 5 retro “Anthracite”!

Vi tvivlar inte på att många av er är upptagna med att registrera sig för kommande sneaker släpper lotterier. Så bara om du glömde, lanseras Air Jordan 5 Retro “Anthracite” den 6 februari via Nike SNKRS -appen och väljer säljare globalt!

Michael Jordans femte signatur basket sneaker är onekligen en av de mest fan-gynnade Jordan Silhouettes som någonsin släppts. Det utvecklades av Tinker Hatfield hela vägen tillbaka 1990 efter att ha inspirerats av den legendariska basketspelarens bitande på domstolsstil, ännu mer accentuerad med haj-tandgrafik på mellansula som hämtade inspiration från WWII Fighter Jets.

Int’l frakt

Rotting

Officiella bilder av denna nyaste iteration flaggar en fantastisk blandning av tätt vävt nät och smidig mocka tyg belagd i snygga mörka färgvägar av svart och grått. I allmänhet visar Air Jordan V reflekterande material på den övre tungan. Men den har på tungans nedre del och nätade kvartpaneler istället på detta par. Naturligtvis kan du inte prata om Jordan 5s utan att nämna plastspetslås, MJ: s berömda Jumpman-logotyp på tungan, signaturtröja nummer “23” på bakre paneler och en fullängd mellansula dold med en synlig luftenhet under den Klack för optimal dämpning på och utanför basket hårda golv.

Nike Air Jordan 5 Retro Anthracite släpper den 6 februari klockan 8 på Nike UK och väljer återförsäljare och är ett par som är värt att vara i din samling. Så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för din bästa chans att polisera, och i relaterade nyheter gör Air Jordan 5 “Stealth” från 2006 ett comeback!

Int’l frakt

Rotting

Int’l frakt

Rotting

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *