Nike Air MAX-genomet “Bright Mango” får en fängslande makeover

när Beaverton Sportswear Enormt introducerade sin Air Max Genome Silhouette tidigt i år var det en omedelbar framgång. Det tog inte extremt lång tid tills olika färgvägar började välsigna den nya Nike Air Max-modellen, med några återgivningar som hanterar traditionella vintagefärger som har dykt upp på Distinguished Nike Designs tidigare. Med det sagt är det nyaste att tillhandahålla Nike Air Max Genome “Bright Mango”, liksom det här är vad du behöver för att förstå varför dessa borde läggas till din rotation idag.

Byggnaden av Air MAX-genomet drar inflytande från Nike’s tidiga 2000-tals arkiverade löpare, med nät, ripstop nylon, såväl som fjädrande plasttextiler omfamnar uppers samt en retroinspirerad Swoosh-logotyp, som verkar mycket mindre än de vanliga på Samtida Nike-tränare, som visas på sidosidorna, såväl som att lämna medialsidan tom.

Bild via den enda leverantören
£ 149.00 £ 104.00int’l frakt

Köp nu

Bild via den enda leverantören
£ 149.00 £ 104.00int’l frakt

Köp nu

De strukturerade skikten fylls i med olika nyanser av grå, med en “ljusmango” accent som adorning de midfoot-syntetiska tapningarna runt för en popkontrast. Andra miniatyr Swoosh-logotyper Markera tungan, insoles, såväl som medial krage, för extra beröring av varumärke och en synlig luftpås sitter vid full längd under att erbjuda den individuella komforten samt dämpning som någon kommer att söka dag efter dag.

Nike Air Max-genomet “Bright Mango” erbjuds nu på Nike, men det är dock också om du indikerar eller indikerar idag, du kan använda koden sommar21 såväl som du får 30% av hela din beställning! Så se till att du polisen är din storlek idag innan de är borta! Som alltid, stanna i förståelsen av alla de senaste Nike-utgåvorna här med oss ​​på den enda leverantören, eftersom vi kommer att vara den första som meddelar dig såväl som i tillhörande nyheter, kan du nu uppgradera din sneaker-linje med Nike TN Air Max Plus 3 “Grå Orange”!

Bild via den enda leverantören
£ 149.00 £ 104.00int’l frakt

Köp nu

Bild via den enda leverantören
£ 149.00 £ 104.00int’l frakt

Köp nu

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *