Tom Sachs avslöjade just sin nästa Nike -sko såväl som det är troligtvis inte vad du förväntade dig

Tom Sachs är ingen helt främling för Nike Collabs, men hans nästa Swoosh -sko är troligen inte vad du förväntade dig alls. Den amerikanska samtida konstnären avslöjade vid sin “teperemoni” -utställning på Tokyo Opera City Art Gallery och visade Solarsoft Sandal, liksom det ärligt talat inte för alla!

Solarsoft -sandalen liknar Crocs berömda tråkiga, är Solarsoft Sandal i en stark gul färg och är utformad från Lunarlite -teknik. Med en ridgad fotbädd kan en rem som är hämtad från tidigare Tom Sachs X Swoosh Collabs ses på Midfoot -regionen för den största lockdown -passningen. Perforeringar finns längs ToBox för ytterligare andningsrum, samt runt hälen “Nike”; Varumärke är präglad och slutför den nedspelade men ändå speciella designen.

Just nu förstås ganska mycket annat annat om Tom Sachs X Nike Solarsoft Sandal, så om du vill lägga till ett par i din samling, se till att hålla den låst hos den enda leverantören för mycket mer utgivningsinformation som det utvecklas! Låt oss förstå vad du tycker, och medan du är här, titta på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Bilder med hjälp av högsnobiety

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *