Upp nära med Nike Air Max 97 ‘London Summer of Love’

När vi först såg Nike Air Max 97 ‘London Summer of Love’ tillbaka i maj 2018 kunde vi bokstavligen inte ta ögonen av det. Utvecklad av London-baserad Visual Artist Jasmine Lasode, är det satt att släppa den här lördagen den 13 april klockan 8 på på Nike UK, och det kommer att bli en av de hetaste utsläppen av året!

Målad i en tilltalande mångfärgad palett, utnyttjar Lasode den AM97s skiktade designen, däck den övre halvan i en dynamisk apelsin med gröna, vita och blåa vågor som flyter graciöst under. En intressant “97p” -text går runt hela övre, medan “bra chatt” -textfunktioner på dragflikarna.

Firande sommar i staden och kärlek, med ett personligt minne – ett första datum som spenderas på Primrose Hill – som hennes inspiration, är “London Summer of Love” avrundad med en fulllängdsluftenhet som bleknar från gult till rött, slutföra Breath tar design.

Nike Air Max 97 ‘London Summer of Love’ är inställd att gå med i fem andra distinkta stilar för att bilda på luftkollektionen. Förmodligen en av de bästa dropparna 2019, kommer det att starta denna lördag den 13 april klockan 8 på på Nike UK. Låt oss veta om du kommer att ta ett par för din samling, och medan du är här, ta en titt på hela Nike Sneaker-sortimentet!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *