Kobe Bryants Nike -erbjudande ryktas vara över

i det som kan komma som en överraskning för många, det rapporteras nu att Kobe Bryants gods inte kommer att förnya den sena basketstjärnans erbjudande med Nike. De två firandet har arbetat sömlöst tillsammans sedan 2003 samt har introducerat massor av högvärmda utgåvor under åren, men nu verkar det som om slutet är nära för det legendariska partnerskapet.

Bryant undertecknade först till Adidas när han började sin expertkarriär tillbaka 1996 samt slutligen överfördes till Nike 2003, där Lakers -stjärnan stannade uppe tills han gick i januari 2020. Medan Swoosh -varumärket har ett antal Kobe -utgåvor organiserade för Senare i år är det troligt att dessa kommer att vara de sista Nike Kobe -utsläppen under överskådlig framtid.

Bild via fina spark
Ryktena har nu också verifierats av Nike, efter att ett uttalande släppt ut checkade ut ”Kobe Bryant var en viktig del av Nikes djupa anslutning till konsumenterna. Han pressade oss och gjorde alla omkring honom bättre. Även om vår kontraktsförbindelse har avslutats, förblir han en djupt gillad medlem av Nike -familjen. ” Se till att hålla den inlåst just här på den enda leverantören för alla de senaste skodonnyheterna samt uppdateringar samt när du är rätt här inspektera de senaste BAPE STA -utgåvorna!

Bild via Nike

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *