De hetaste off-white sneakers du inte visste om

när vi tänker på off-vita skor, den mycket eftertraktade “The Ten”; Samarbete med Nike kommer förmodligen att tänka på, eller till och med Virgil Abloh’s Ultra Luxe Louis Vuitton Collection. I själva verket tänker vi sällan på Off-Whites egna varumärkesneakers, och det är något som måste förändras!

Du förstår, det Milan -baserade avtryckets skonbjudanden har alla dekonstruerade element som gör Swoosh -partnerskapet så känt och är utformat från några av de mest premiummaterial som man känner till – i nivå med Ablohs LV -stilar. Det som dock saknas är hype bakom allt, och med det sagt, det här är de hetaste off-vita skorna som du aldrig visste om!

Off-White Off Court 3.0 ‘Black’

Betraktas som off-whites flaggskeppssko, är den off-white off Court 3.0 ‘svart’ målade i ett snyggt helt svart färgschema och är utrustat med ett antal slående orange etiketter och vårdetiketter för en dekonstruerad look. Tillverkad från duk, mocka och läder är den färdig med det ljusröda dragkedjan som har blivit synonymt med varumärket.

Off-white mocka sneaker ‘orange’

Om du vet, vet du. Den off-white mocka sneaker ‘Orange’ är den perfekta skon att rocka i sommar. Med en ton signaturdetaljer inklusive svartvit striping över gummi -mellansulan och den röda dragkedjan, är dessa orange skönheter utformade från mocka och duk för det bästa av båda världarna.

Off-white 2.0 ‘svart’

Virgil Ablohs svar på Vans, den off-white 2.0 ‘svart’ är idealisk för gatan och halva röret. Med en lågprofil silhuett har den en mocka och läderkonstruktion som är byggd för att stå tidens test. Nere nedan hittar du en skate-klar vulkaniserad sula, medan citatmärken och pillogotyper på den övre gör sin närvaro känd.

Off-white lädertrimmade stövlar ‘svarta’

Inspirerad av konventionella vandringsstilar såväl som sneakers, är de off-white lädertrimmade stövlarna ‘Black’ med kärlek och omsorg i Italien. Robust mocka klär sig den övre kompletta med läder- och metallelement, och nere nedan hittar du en dämpad vibramgummisula som är idealisk för både vandring och stadslick.

Off-White Off Court 3.0 ‘White’

Om du vill ha en sko som säkert kommer att stå isär den här säsongen, leta inte ännu mer än den off-white off Court 3.0 ‘White’! När de anländer med ett förvärvat utseende använder dessa helt vita skor mocka, läder och duk och är utsmyckade med de typiska off-vita dekonstruerade funktioner inklusive dragkedjor och fabriksetiketter.

Off-white mocka sneaker ‘svart’

Och sist men inte minst, vi har den off-white mocka sneakeren “svart”. Nytt för 2019 är det första du kommer att märka om denna stealthy sko är den randiga gummi-mellansulan som varumärket är välkänt för. En färgpopp injiceras genom en ljus lila “x”; Logotyp på sidorna, medan medialerna är tryckta med “off-white c/o Virgil abloh”;, slutför utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *