De mest populära Air Jordan 1 som på något sätt fortfarande är tillgängliga!

När du tror på de mest kända sneakersna i historien är möjligheterna att Air Jordan 1 kommer att tänka på. Tillverkad för uppskattad basketspelare Michael Jordan av den legendariska sneakerdesignern Peter Moore redan 1985, har AJ1 gått med otaliga färguppgifter under de senaste tre decennierna, men en sak som aldrig har förändrats är den berömda designen.

Med en mittklippt silhuett för det optimala ankelstödet, skjuter en massiv Swoosh över såväl i sidor som mediala sidor, medan Jumpman Branding på samma sätt gör sin existens förstått på tungan. Med allt som sagt, här är de tio mest populära Air Jordan 1s som på något sätt fortfarande erbjuds på Footasylum!

Air Jordan 1 ‘Crimson Tint’

Air Jordan 1 ‘Crimson Tint’ är, händerna ner, en av årets mest populära AJ1. Genom att ta färg som blockerar till en helt annan nivå kontrasterar ljusrosa mocka paneler mot en vit läderbas, medan en dessutom färgpopp injiceras med “hyperrosa” på snören såväl som gummi yttersula.

Air Jordan 1 ‘Gym Red’

Om du försöker hitta en eldig het Jumpman -sneaker för att lägga till din samling, leta inte efter Air Jordan 1 ‘Gym Red’. Att hylla den berömda “Chicago” -signaturen röda, vita och svarta paletten kommer du att vända huvuden var du än väljer dessa AJ1.

Air Jordan 1 ‘gul tå’

Om du inte fick en möjlighet till polisen den ultra sällsynta Shinedown x Air Jordan 1 ‘uppmärksamhet’, är Air Jordan 1 ‘gul tå’ absolut den nästa finaste saken. Speciellt för fotasyla, den ageless svarta såväl som gul färgkombination fungerar bara perfekt.

Air Jordan 1 ‘vit’

Det bästa Jordan -märket att rocka i sommar, Air Jordan 1 ‘White’ är faktiskt lika ren som det blir. Utformad från en serie tumlade läderpaneler gör släta läder accenter sin metod till Swoosh såväl som tungan för texturkontrast som säkert kommer att sticker ut.

Air Jordan 1 ‘svart’

Medan Air Jordan 1 ‘svart’ kan se ut som alla typer av gamla AJ1, är det långt ifrån. Målad i en ultra ren monokromatisk palett hänvisar tungan Michael Jordans ikoniska “kanske jag förstörde spelet” TV -industrin från 2008 som kommer att stanna i vårt sinne för alltid.

Air Jordan 1 ‘Obsidian’

Du vill inte missa Air Jordan 1 ‘Obsidian’. En framtida ikon i skapandet, “metalliska guld” -accenter fungerar hela tiden för en traditionell tillfredsställer modern vibe. Ett absolut mästerverk, du kräver ett par i din samling ideal nu.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *