Nike Air Max 90 “Desert Camo” är nu tillgänglig på Offspring!

Efter en kort fördröjning är den varmt förväntade Nike Air Max 90 “Desert Camo” nu tillgänglig på Offspring! En del av “Surplus Pack” som gjorde sin stora debut förra veckan, denna speciella färgväg ger oss allvarliga off-white X Nike vibber, och det är absolut bäst för de våta och blåsiga månaderna framöver.

Däckt i hårt och hårt bärande material fungerar denna luft Max 90 ovanpå en långvarig Cordura -bas och är överlagd av läder- och mockapaneler för att inte kompromissa med lyxen. Målad i en ren solbränd palett, beskriver en streck av “Safety Orange” toeboxen och tungan för en pop av kontrast som säkert kommer att vända huvudet.

Int’l frakt

Köp nu

Int’l frakt

Köp nu

Dra flikar som pryder tungan och hälen för en extra utilitaristisk estetik, och avrundning av det hela är en Nike Air -mellansula under foten som har förstärkts av en stark gummi -yttersula, komplett med stor trampning för extra dragkraft med varje steg.

Nike Air Max 90 “Desert Camo” finns tillgängligt nu på avkommor nu, så få tag på din storlek medan det fortfarande sitter idealiskt nu. Låt oss veta vad du tycker om den här utgåvan, och i relaterade nyheter gör DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” från 2004 ett comeback!

Int’l frakt

Köp nu

Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *