Matthew M Williams X Nike -serien 003 -kollektionen dyker upp snart

Alyx -skaparen har träffats med Swoosh -märket när han återigen ska producera Matthew M Williams X Nike Series 003 -kollektionen. När vi kommer med kvintessential MMW -teknikervibbar över varje bit, behandlas vi inte bara kläder såväl som tillbehör, men på samma sätt av 2 par av den revolutionära joyriden CC3 -setter.

Alla klädstycken finns i såväl rött som svarta färgpaletter för att ge samlingen enhetlighet. Börjar med en stor down parkajacka, sitter detta tillsammans med en sportbh och mekanisk stretchbyxa. Avrundad med den berömda bröstriggen har det stycke som gjorde Alyx välkänd nu en ny version med en stor Nike-insignier på basen.

Bild genom Nike
Samlingen avrundas av Matthew M Williams X Nike Joyride CC3 -setter. Kommer i en färgväg som påminner om “Silver Bullet” & samt ett “trippelsvart” -alternativ. Det extra bäcksystemet ses på vissa foton, så vi förväntar oss en återuppkomst av detta ovanliga sneaker-tillbehör.

Matthew M Williams X Nike Series 003 -kollektionen kommer att erbjudas på Select Sellers från 5 december. Håll den låst till den enda leverantören för alla de allra bästa nyheterna och utsläpp från sneaker -community.

Bild genom Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *