Först titta på Atmos X Adidas Originals NMD R1

Oavsett vad du säger, NMD Hype -tåget stoppar inte när som helst snart. Efter cirka tre års släpp av olika varianter av den ikoniska nomaden är det säkert att säga att NMD R1 förblir av i stora adidas mest populära stil, så när ett nytt samarbete kommer ut ur de blå, ägnar Sneakerheads noggrann uppmärksamhet.

I samarbete med Japans Atmos har Atmos X Adidas Originals NMD R1 en svart mesh -övre, med kontrasterande tre randmärke som går ner på sido- och mediala sidor. 3m snören ser till att du ses i mörkret, och en full längd ökar mellansula sätter sig nedanför för ytterligare komfort och ett jämnare steg. För att runda det hela, överdrivna “adidas. Varumärket med de tre ränderna”; Branding pryder tåboxen.

Enligt våra källor kommer Atmos X Adidas Originals NMD R1 att släppas under helgen den 17 november. Vår gissning är att det är exklusivt för den japanska marknaden, men se till att den håller den låst hos den enda leverantören om detta ändras! Låt oss veta vad du tycker om denna samarbetsvilliga crep i kommentarerna nedan! I relaterade nyheter återupplivar Atmos Nike Air Max Light 2 1994 -samlingen.

Om du funderar på att samla någon helt ny adidas -värme, se till att kolla in det senaste här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *