Varför alla borde äga ett par adidas Ultra Boost 19

sedan det allra första tappade tillbaka i februari 2015 har adidas ultra boost krönad som en av de mest ikoniska sneakers genom tiderna av Sneakerheads, liksom The Adidas Den allra bästa löpskon som någonsin gjorts av idrottare, liksom nu, de tre ränderna ger det en övergripande omarbetning med den helt nya Adidas’s Ultra Boost 19, liksom här är just därför du kräver ett par i din sneakerkollektion!

Varför skulle du inte?

Tillbaka när det allra första läckte online ökade Adidas Ultra Boost 19 snabbt till toppen av allas “till cop” -lista, liksom nu när det slutligen släpper, varför skulle du inte göra det? En av de mer flexibla UB -nyanserna där ute, denna svarta såväl som vit sneaker är perfekt för nästan varje passform, liksom att den röda popen är ganska avslutad också! Det finns bara ingen anledning till att du inte skulle lägga till dessa din sneaker -samling!

Det är OG

För dem som är skeptiska, kom ihåg exakt hur alla reagerade på Adidas Ultra Boost OG när den introducerades 2015? Det stämmer – exakt samma metod som de reagerar på den helt nya Adidas Ultra Boost 19. Även om det går bort från den traditionella designen, är denna helt nya silhuett en OG som definitivt kommer att gå ner i historien. Varför vänta på Kanye West för att rocka dessa när du först kan?

Maximera minimalism

2018 har varit ett enormt år för sneaker -modeflöden, liksom det mest framstående är naturligtvis det dekonstruerade mönstret som har tagit över allas samlingar. ADIDAS Ultra Boost 19 har maximerat minimalism och har byggts om från sjutton delar för att fokusera på fyra banbrytande komponenter, med en uppdaterad 3D-hälram som ger den provliknande estetik som har varit allt populär i år.

Bekväm af

Med en optimerad boost mellansula för ännu mer energiåtergång, en torsionsfjäder för förbättrad stöd såväl som övergången, och PrimeKnit 360 för lätt komfort, är adidas ultra boost 19 bekväm AF. Perfekt för liv och rörelse i stadslivet eller en kyld utflykt, denna UB är verkligen kungen av komfort. Dessutom erbjuder en helt omarbetad bur bärare ytterligare förstärkning.

Gör ett uttalande

Det finns inget gömmer sig för sanningen att Adidas Ultra Boost 19 är extremt iögonfallande, så varför inte göra ett uttalande genom att göra det till mittpunkten till alla dina kläder? Enkel men ändå slående, absolut alla typer av klädsel kommer att gå helt om du har ett par av dessa på fötter. Tro bara på det i en minut! Om du vill hoppa in i den dekonstruerade trenden, är det den perfekta metoden för att enkel enkelhet i den roliga trenden utan att bli lika galen.

Gör vad du inte kan

Med maratonsäsongen inkommande har det aldrig varit mycket bättre tid att göra vad du inte kan. Adidas Ultra Boost 19 gjordes i samarbete med tusentals löpare runt om i världen och producerades det svåraste med körningar, så varför inte gå in i ett lopp? Oavsett om det är en 5k av en fullblåst järnman, är det mycket bättre sent än aldrig, liksom med det nya året som kommer upp är det en fantastisk metod för att svårigheter själv.

Ställ in att släppas den 15 december, låt oss förstå vad du tror på Adidas Ultra Boost 19 ‘Laser Red’ ner i kommentarerna nedan! I Associated News får Game of Thrones X Adidas Ultra Boost ‘Night’s Watch’ en omarbetad kontinental yttersula!

Om du tror på att ha tagit några helt nya adidas -värme, se till att inspektera det senaste här!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *