Titta först på Yeezy 500 High ‘Slate’

Bild genom Spicychickenwings
Med frisläppandet av Yeezy 500 ‘Bone White’ precis runt hörnet har bilder nu dykt upp av en påstådd hög toppversion med lämpligt kallad Yeezy 500 hög! Leaks med tillstånd av Sneaker Insiders @KickWhoShow och @Theyeezymafia, den här skon är till skillnad från allt vi har sett tidigare, och här är allt vi vet hittills!

Med en slående likhet med en provfärg som vi hittade tillbaka 2017, har “skiffer” en två -tonpalett med snygga svarta toner i de övre och rena vita nyanser ner på mellansulan.

Bild genom kickwhoShow
Med samma design som den ursprungliga ökenråtta, anländer den på ett bulbous sätt som är tillverkad av några av de mest premiummaterial som man känner till, inklusive smörig mocka och ultraluxe läder. Med det sagt ser det ut som att den här varianten byter ut nätmaterialen till förmån för neopren, och erbjuder en passform som är mycket mer lämplig för de våta och blåsiga månaderna framöver.

Tumbled läder sträcker sig mot hälen för ökat stöd och struktur, och nedåt gör en adipren mellansula sin närvaro känd, snidad med ett distinkt rutmönster över för extra grepp och infunderad med anti-markeringsteknik så att du inte ska skrapa golvet .

Bild genom kickwhoShow
Bredvid ingenting är känt om Yeezy 500 High ‘Slate’, men enligt rapporter kan dessa snart bli en verklighet snarare än senare. Skulle du klara ett par? Är dessa ett bra alternativ till Yeezy ökning 750? Låt oss veta vad du tänker, och se till att hålla det låst på den enda leverantören för de hetaste nyheterna som Sneaker World har att erbjuda!

Yeezy 500 High
Skiffer
Kommer snart
$ 220
Fullständig information om https://t.co/6zuft5qjz4 pic.twitter.com/seyygj9uum

– Yeezy Mafia (@theyeezymafia) 20 augusti 2019

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *