Nike Dunk High “Court Purple” kommer snart

Nike har tillhandahållit sina dedikerade dunksamlare några av de mest eftertraktade färgen som vi har sett de senaste åren, och det verkar som om Sportswear enorm inte planerar att stoppa detta år när nya collegiate makeups dyker upp i scenen. Vad är det senaste? Nike Dunk High “Court Purple”. Vi tittar närmare på bilderna som erbjuds av den pålitliga japanska skorbutiken AtmoS Tokyo.

Vid första anblicken tvivlar vi inte på att dessa ser bekanta ut som många som den tvåtonade lila och vita installationen redan har prydde den retro silhuetten olika tider tidigare, som “varsity lila” från 2020. Så om du missade på Det paret, denna “domstolslila” iteration är din andra chans.

Bild genom Atmos_tokyo
Int’l frakt

Se mer

Inställningen är enkel: premiumläderpaneler i sitt titulära färgschema: en vit bas med djärva lila överlägg. Dessa Nike Dunk -tränare är kompletta med Nike Branding -etiketter på tungan och inläggssulorna.

Kommer du att lägga till Nike Dunk High “Court Purple” till din rotation i år? Se till att du håller dig inlåst här hos den enda leverantören för att hålla oss i kunskap om alla de senaste Nike -dropparna. I relaterade nyheter är Clot X Nike Flux Dunk inspirerad av Yin och Yang.

Bild genom Atmos_tokyo
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Atmos_tokyo
Int’l frakt

Se mer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *