Kom på nära håll med Yeezy 1020 -start

Vid denna tidpunkt har det ganska mycket bekräftat att Kanye West är kungen av konstiga skodesign. Med 450 “Cloud White” som förväntas sjunka i början av nästa månad, kommer vi nu på nära håll och personliga med Yeezy 1020 -start – och det är mycket galenare än vi tidigare trodde.

Retad av ASAP Bari i slutet av förra året, 1020 tar den konventionella idén om en start rakt in i framtiden. Målad i en djärv orange färgväg är den tillverkad av en vattentät textil med mycket skulpterade element i hela. På hälen hittar du extra dämpning, medan de laterala och mediala sidopanelerna är graverade med tjocka adidas tre randmärke.

Nere nedan hittar du en extra chunky mellansula som är förstärkt med elegant tejp runt fram och bak, och intressant nog är gummi yttersula i samarbete med Continental, vilket innebär att det är säkert att ge elastisk dragkraft med varje steg. Detta företag tillverkar vanligtvis bildäck och de producerar berömt gummi för ultraökningen och 500 “sten” linjer.

Bild genom get

Bild genom get
Rakt ner i mitten av skon hittar du en enda dragkedja för den högsta lockdown -passningen. Du ser också en sniktitt av en beige neopren inre sockliner som påminner om de odefinierade.

Huruvida Adidas Yeezy 1020V kommer att släppa återstår att se, men en sak som är säker är att vi kommer att vara den första som meddelar dig! Låt oss veta vad du tycker om Yes nästa start, och i relaterade nyheter, vänd upp värmen med Yeezy Qntm “Flash Orange”!

Bild genom get

Bild genom get

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *