Sacai X Nike Vaporwaffle har slutligen ett släppdatum

Detta är det. Efter det som bara kan kallas en evighet såväl som en halv, har den efterlängtade Sacai X Nike Vaporwaffle slutligen ett verifierat släppdatum. En samling sneakers som har försenats metoden såväl många gånger, kitos Abe’s senaste såväl som största Swoosh Collab bör inte missas, så här är absolut vad du kräver att veta.

När han anländer till fyra färgvägar inklusive “Villain Red”, “Tour Yellow”, “Black”, liksom “Sail”, har varje par en andningsbar Flyknit -byggnad som är utsmyckad med det japanska avtryckets signatur dekonstruerade estetik. Till skillnad från Virgil Ablohs off-white där han har en tendens att förenkla allt, väljer Abe en mer brutalistisk strategi som i huvudsak fördubblar allt. Från sidosidan som svängar till snören har till och med mellansulan gjorts två gånger.

Bild via Repgod888

Bild via Repgod888
Om vi ​​talar om det, måste en av de primära talpunkterna för denna Sacai X Nike Collab vara den skalade hälen som säkert kommer att vända huvudet. Detta leder ner till en våffla mellansula som är klar med en hållbar gummikräng för extra grepp med varje steg.

Nu för den helt viktiga utgåvan. Om du kräver Sacai X Nike Vaporwaffle i din rotation den här säsongen kräver du att du lyssnar upp, enligt @py_rates, de kommer att introducera den 6 november. Låt oss förstå vilken färg du kommer att gå, liksom när du är här, kan du också ta en sniktitt på Sacai X Nike Spring Summertime 2021 -samlingen!

Bild via Yankeekicks

Bild via Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *