Söta koffeinhaltiga katter finns på Nike Air Force 1 “Coffee”

Om du är katt lite trött på sneakers nyligen har Nike Air Force 1 “Coffee” kommit för att ge dig en liten pick-up . Enligt den senaste forskningen dricker över en miljard människor över hela världen kaffe varje dag, och om detta inkluderar dig bör denna AF1 definitivt vara din nästa polis.

En del av Beaverton Brands specialprojektlinje, “kaffe” är lika premium som det blir. Med en andningsnätbas, smörig mocka prickar snörningssystemet, toeboxen och hälen för en extra lyxig passform och finish. En kaffeböninspirerad Brown hittar sin väg till Air Force 1: s tunga och läder Swoosh, och du hittar också kompletterande detaljer runt ryggen och läser “Rostad av Nike. Inc.”

Bild via Nike

Bild via Nike
En brun fläckig deubré och gummi gummi nike luft mellansulfunktioner, och naturligtvis kan du inte prata om “kaffe” utan att nämna den söta kattkarikaturen som kontinuerligt sitter i en kaffekopp – hyllar skumlattekonsten som du ” D Hitta i många oberoende kaféer runt Tokyo och Hong Kong.

Nike Air Force 1 “Coffee” förväntas redan i Asien och förväntas snart lanseras i Europa, så se till att du håller det låst på den enda leverantören för din bästa chans att polisera! Låt oss veta om du skulle lägga till dessa till din rotation, och i relaterade nyheter, den ultralimited Stüssy X Nike Air Force 1 “Hand-Dyed” släpper den här veckan!

Bild via Nike

Bild via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *