Oski X Nike SB -samling som kommer att släppa förr än du tror

En av de mest efterlängtade utgåvorna i månaden, Oski X Nike SB -kollektionen – bestående av en SB Dunk High, SB Blazer och kläder – är garanterat att vara ett måste i skoedroberna från åkare över hela världen.

Skodon i denna samling är showens stjärna. SB Dunk High är lekfullt prydd med Rozenbergs signaturhajmotiv i form av Nike’s Swoosh. Hit med “Oski” på tungan, satt precis under signaturen Nike SB -logotypen, stilen är klar med perforeringar till tån för andningsförmåga. Blazer är mycket mycket mer pared-back. I jordnära toner lägger sladden till textur medan mockan Swoosh står i kontrast. En klassisk skaterdesign, den platta sulan är flexibel och slitbanan har ett högsta grepp på och utanför brädet.

Bild genom Nike
När han pratade om varför han valde hajar sa Rozenberg: “De är kungarna i deras miljö i mina ögon”. Och vi kan inte tänka på något annat djur för att representera detta samarbete, eftersom vi förutspår en bästsäljare.

Oski X Nike SB Blazer och kläder kommer att sjunka den 14 december och Dunk släpper ut följande vecka den 21 december. Sortimentet kommer endast att finnas tillgängligt i utvalda skatebutiker, så håll det inlåst i den enda leverantören som är den första som vet när du kan klara dessa i Storbritannien.

Bild genom Nike

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *