En detaljerad titt på Sacai X Nike Blazer Low

rykten om en Sacai X Nike Blazer Low har gjort rundor sedan sommaren, liksom medan vi har haft några smyga kikar här såväl som där, Vi har aldrig fått ett detaljerat utseende snarare så här. En uppföljare till Chitose Abe’s Blazer Mid som helt förändrade spelet förra året, det är ingen tvekan om att vi vill ha ett par av dessa i våra samlingar så snart de lanseras.

När de anländer till två renskurna färgkombinationer inklusive “Classic Green” såväl som “Magma Orange”, arbetar den förra på en ljusgrå bas medan den senare väljer för en enkel vit. Utformad från premium slät läder, smöriga mocka accenter stiger ner på snörningssystemet såväl som hälen för en extra luxe -look.

Bild via Fullress

Bild via Fullress

Bild via Fullress
Naturligtvis skulle det inte vara ett Sacai X Nike -partnerskap utan den japanska designerns signatur dekonstruerade hand. Från tungan till hälen till mellansulan har till och med Nike Swooshes fördubblats! För att avrunda Blazer Low, sitter en co-märke innersula inom och slutför den ultra unika estetiken som vi inte kan hjälpa till men hösten för.

Ett officiellt släppdatum har ännu inte avslöjats för Sacai X Nike Blazer Low, men vi förstår för en sanning att de kommer att introducera någon gång våren 2021. Låt oss förstå vilken färg du känner dig mest såväl som Medan du är här kan du också komma nära Sacai X Nike Vaporwaffle “Dark Iris” & “Sesame”!

Bild via Fullress

Bild via Fullress

Bild via Fullress

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *