Sean Wotherspoon X Adidas ZX 8000 går Loco för logotyper

Efter många läckor och teasers har Sean Wotherspoon äntligen tagit till Instagram för att ge oss vårt bästa utseende ännu på Sean Wotherspoon X Adidas ZX 8000 “Super Earth”, och Det är galnare än vi någonsin kunde ha föreställt oss. Först avslöjade tillbaka i maj är hans nästa tre rändersamarbete till skillnad från allt vi har sett tidigare.

Även om vi fortfarande inte vet hur skon kommer att se ut som en helhet, ger dessa närbildsbilder oss en ganska bra uppfattning om vad vi kan förvänta oss. Genom att bygga på den tyska jättens klassiska ZX 8000-modell har skon en miljövänlig konstruktion som är tillverkad av 100% växtbaserade material.

Till skillnad från sin superstjärna dikar sidopanelerna blommönster, och ersätter det istället med en serie mångfärgade trefoils längs sidorna och ett tartanmönster över medialerna, vilket resulterar i en sparsam inspirerad design som passar perfekt med de runda två medfundarens signatur estetisk.

Bild genom Sean Wotherspoon

Bild genom Sean Wotherspoon
Tungan är målad i en dynamisk gul nyans komplett med “super jord” skrapad över, medan hälen är doppad i rött med co-märkta detaljer att starta. För att runda det hela sätter en adidas ZX mellansula nedan, vilket resulterar i den ideala balansen mellan komfort, dämpning och stöd.

Även om ingenting annat har bekräftats ännu, tyder de senaste rykten på att Sean Wotherspoon X Adidas ZX 8000 “Super Earth” kommer att sjunka någon gång i februari nästa år. Låt oss veta vad du tycker om detta eko-medvetna samarbete, och medan du är här kan du lika gärna ta en sniktitt på Pharrell Williams X Adidas NMD HU “Extra Eye” -paket!

Bild genom Sean Wotherspoon

Bild genom Sean Wotherspoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *