Slam Jam X Nike Dunk High Collab är packad med unika detaljer

Runt denna tid förra året, italiensk mode powerhouse Slam Jam samarbetade med Swoosh för en Blazer Mid Collab. Nu, efter många läckor såväl som rykten, har Power -duon officiellt avslöjat Slam Jam X Nike Dunk High -samlingen, liksom det är vad vi drömt om samt så mycket mer.

När de anländer till två ultra rena färgscheman inklusive “Platinum” såväl som “svart”, är båda dunkarna verkligen packade fulla av unika funktioner såväl som stilaspekter som får dig att dubbeltagna var femte sekund. Tillverkade från ett överflöd av premiummaterial som läder såväl som mocka, har de traditionella perforeringarna helt omarbetats, och dyker upp vertikalt såväl som horisontellt över toeboxen såväl som sidopaneler.

Bild via Nike

Bild via Nike
Jelly Nike Swoosh -varumärke träffar såväl sidorna som medialer och förlänger all metod mot hälen för att skriva en sömlös dragflik. Som ett nick till deras sista partnerskap har varumärket på tungan på samma sätt vänt upp och ner, liksom att slutföra allt är semi-translucent mellansulor som resulterar i en traditionell men ändå modern estetik som är svår att ignorera.

Om du vill ha Slam Jam X Nike Dunk High Partnership i ditt liv, kräver du att du lyssnar upp. “Platinum” kommer att släppas den 3 oktober enbart vid Slam Jam såväl som SNKR, medan “Black” kommer att dyka upp några veckor senare den 30 oktober på Select Retailers. Låt oss förstå vilket par du känner dig mest, liksom i tillhörande nyheter, Nike SB Dunk High “Strawberry Cough” tappar senare i år!

Bild via Nike

Bild via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *