Nike tillhandahåller tillbaka till samhället “Give Fresh Air” -kampanjen

Förra veckan avslöjade vi att Swoosh ändrade saker för årets Air Max Day -firande. Istället för att släppa Ultra Special Silhouettes som förra årets Sean Wotherspoon X Nike Air Max 97/1, kommer de att fokusera på dess helt nya kampanj “Give Fresh Air”.

I samarbete med olika sneakerbutiker och organisationer syftar initiativet till att ge tillbaka till samhället genom att samarbeta med att ge Sneakerheads en enkel metod för att donera nya och försiktigt använda sneakers till återförsäljare i USA och Kanada. De på västkusten kan gå till obesegrade, snörda och sneakersnstuff i Los Angeles, bågar & Arrows i San Francisco, bete i San Diego och sannolikhet i Seattle, medan de på östkusten kan ta en resa till idéer i New York, Kith i Soho och Brooklyn och Ubiq i Philadelphia och Washington DC.

Om du är i söder, gå vidare till enhet i Louisville, en MA -maniere i Atlanta och socialt skick i Charlotte. Midwest Sneakerheads kan betala en se till Xhibition i Shaker Heights och Saint Alfred i Chicago. Kanadensare har bara ett val av boskap i Toronto.

Nike “Give Fresh Air” -kampanjen delar från 18 mars till den 13 april. Just nu deltar inga europeiska återförsäljare i evenemanget, så se till att hålla det låst på den enda leverantören för fler nyheter när den skapar och kolla in hela Nike -sneaker -sorten medan du är här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *