Nike Dunk-våren 2021-samlingen är avslöjad

om du inte fick chansen att cop alla dunkar förra året, har Nike fått din rygg eftersom de bara har dragit wraps från sin dunkfjäder 2021-samling. Eftersom silhuetten gjorde sin debut tillbaka 1985, har det varit en häftklammer i många samlingar. Från basketspelare till åkare såg den ödmjuka dunk en galen ökning i hype 2020, och nu vill Beaverton-märket alla som vill att ett par ska kunna cop. Oavsett ditt kön eller ålder är dunk här för dig och det går inte någonstans, när som helst snart!

I januari kommer dunk låg att komma i “svart”, “röd” och “kust” färgpaletter. Det första paret kommer i män, kvinnor och barns storlekar och har en enkel monokromatisk palett med ren klippning. Den andra bär en slående likhet med den legendariska “UNLV” från 80-talet och kommer att anlända för män och barn. Medan “kusten” är inspirerad av den odefinierade legendariska “UNC” nyansen är det fortfarande som ikonisk som någonsin och kommer att vara exklusiv för kvinnliga skormissbrukare. Den “röda” och “kusten” faller i Europa den 14 januari, med den “svarta” efterföljande kostym en vecka senare den 21 januari.

Bild via Nike
Skifte ditt fokus till nästa månad, den “hyper kobolt” som läckte förra året lanserar äntligen i män och barns storlekar den 11 februari. Medan “Orange Blaze” som görs för alla kommer att slå hyllor den 5 mars. Denna färgväg är intressant eftersom det är direkt inspirerat av “Syracuse” som ursprungligen släpptes hela vägen tillbaka 1985 som en del av “Var sant mot din skola” Pack som vi alla fortfarande pratar om även till den här dagen.

Med så många Nike Dunks att välja mellan kommer du att bli bortskämd för val, så se till att du håller den låst på den enda leverantören för din bästa chans att cop! Låt oss veta vilka par (er) du går för, och i relaterade nyheter, yoon Ahn bara retade Ambicago X Nike Dunk High “Chicago”! 2021 kommer att bli upplyst!

Bild via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *