En titt på Parley X Adidas Ultra Boost 4D “Black”

för att fira tre år sedan debuten av Futurecraft 4D, det verkar som om de tre ränderna har något stort dold upp sin ärm. Den allra första läckta förra veckan, Parley X Adidas Ultra Boost 4D “Black” kombinerar det allra bästa som Adidas har att erbjuda, vilket resulterar i en riktig gral som vi absolut kräver i våra liv. Håller det sagt, vi tar nu en titt på foten tack vare dessa helt nya bilder från @hypetobs!

Bild via hypetobs
Delvis tillverkad av plast som har skopats ut ur havet, den “svarta” har en snygg primeknit ultra boost övre med “blå anda” fibrer som kör med den i en vågig design. Broderat varumärke pryder tungan, medan tre ränder elegant skjuter över sidorna såväl som mediala sidopaneler.

När du rör sig nedåt upptäcker du en full 4D -mellansula som har gjorts helt i svart. Med sin intrikata gitterstruktur ger den bärare en galen mängd dämpning och svar med varje steg. Vissa säger till och med att det är bekvämare än adidas boost, men det är för dig att bestämma.

Bild via hypetobs
Enligt Adidas HK kommer Parley X Adidas Ultra Boost 4D “Black” att introducera den 29 juni, även om vi inte är helt säkra på om de kommer att släppas runt om i världen på det datumet. Att hålla det sagt, rykten om ett “trippelsvart” såväl som “trippelvitt” par har på samma sätt svävat runt, så se till att du håller det låst vid den enda leverantören för fler nyheter när det utvecklas!

Låt oss förstå vad du tror på denna futuristiska sko, liksom när du är här, kan du också fira tre års adidas 4D med dessa avslutande futurecraft -tränare!

Bild via hypetobs

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *