Keith Haring X Converse Channel 80 -talsvibber med denna samling sneakers & kläder!

Den sena och stora Keith Haring X Converse har samlats för ett nytt samarbete fullt av berömda mönster som helt enkelt utstrålar 80 -talsvibber!

För det okända var Keith Haring en amerikansk popkonstnär som var berömd för sitt arbete som dyker upp genom graffitin i New York -tunnelbanan under 80 -talet. Bekanta motiv inkluderar “Radiant Baby”, “Barking Dog” och “Flying Devil” och “Angels” -ikoner.

Bilder med hjälp av ConverseKeith Haring X Converse Chuck 70 – “White/Black/Red”

Int’l frakt

Köp nu

Bilder med hjälp av ConverseKeith Haring X Converse Pro Leather Low – “White/Black/Red”

Int’l frakt

Köp nu

Med på sig den populära Converse Chuck 70, Chuck Taylor All Star, Pro Leather Low och The New Run Star, samt en rad signaturkläder, oser av Harings kreativitet och står som ett fartyg av självuttryck.

Med alla fyra sneaker -stilar som mestadels består av vita/svarta eller vita/blå färgvägar har en handfull av Harings signaturer lekfullt varit spridda över varje silhuett. Förutom detta har röda färger ströstats över utvalda paneler för att skapa ett slående utseende.

Bilder med hjälp av ConverseKeith Haring X Converse Run Star Hike – “Black/White/Red”

Int’l frakt

Köp nu

Bilder med hjälp av ConverseKeith Haring X Converse Chuck 70 HI – “Egret Black”

Int’l frakt

Köp nu

Vid sidan av skor anländer kläderna med ett urval av rena tomma ämnen som är emblazonerade med stora Keith Haring-ikoner. På liknande sätt har Converse hållit till en ren färgpalett bestående av vita, svarta och blå färger med ytterligare röda och gula nyanser bäst för sommarstyling!

Kunder i samlingen kan också använda “Converse av dig” -funktionen som ett sätt att anpassa och individualisera sin egen Chuck 70, en användning av Weas säkra Keith Haring skulle uppskatta idag.

Hela samlingen kommer att sjunka den 13 maj på Converse webbplats och vi är övertygade om att denna kommer att bli ett måste-kopia bland de med en kreativ stil! I relaterade nyheter, få tag på dig själv en under £ 50 sneaker stjäl i den konverserade försäljningen!

Bilder med hjälp av ConverseKeith Haring X Converse Chuck 70 – “Custom”

Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *