Palm Angels X Missoni kolliderar för en färgglad kapsel

I en något oväntad parning har Palm Angels X Missoni kopplat till en enorm samvarig kollektion redo att lägga till några avslappnade passningar tillbaka i vår garderob. Samlingen kombinerar LA-baserade Palm Angels klassiska avslappnade vibbar med Missonis signatur italienska arv för en livlig och lekfull samling.

För de okända står Missoni som en av Italiens längsta tillverkare av stickkläder med över 68 års innovation under sina bälten. Känd för sin banbrytande mångfärgade estetiska vision verkar det som om varumärket är angelägen om att ytterligare påverka samtida mode med detta senaste samarbete.

Bild via Palm Angels X Missoni
Den här stora kapseln, som består av 150 stycken, visar streetwear-inspirerade utseende som består av Missonis signaturmönster, former och färgpaletter. Resultatet är en mängd svettningar, träningsdräkter, cardigans, T-shirts byxor, en rad tillbehör och mycket mer. Samlingen har både mäns och kvinnors bitar alla med en distinkt medbrandad stil.

Det verkar som om en resa till Missoni-arkiven har påverkat färgpaletten för detta samarbete eftersom vi ser bekanta och retroinspirerade mönster som består av beige, grön, röd, gul och mycket mer betraktande urvalet.

Hela samlingen kommer att sjunka den 30 juni på både Palm Angel’s och Missonis webbplatser, så få den medan den är het! I andra nyheter lovar Canada Goose att klippa ut användningen av Coyote -päls år 2022.

Bild via Palm Angels X Missoni

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *