Cactus Plant Flea Market, Patta, Brain Dead och andra går samman för ett Gaza Relief -insamlingsevenemang Tee

såvida du inte har bott under en klippa nyligen där en stor möjlighet att du har sett vad som händer i Gaza. När konflikter fortsätter har många palestinska lokalbefolkningar upptäckt sig utan hem, mat, kläder och till och med få tillgång till vatten.

Som ett resultat av dessa chockerande scener har ett antal varumärken samlats för att skapa en samarbetsvillig tee med 100% av intäkterna som går till Palestine Children’s Relief Fund, Palestinian Medical Relief Society samt medicinskt stöd för palestinier.

Själva tee har ett stort frontaltryck med fågel, fjäril såväl som trädgrenbilder satt ovanpå en tom vit duk. Dessutom sitter en handbroderad röd blomma, producerad av palestinska broderare tillsammans med designen.

På baksidan av plagget upptäcker du varje märkeslogotyp som bidrog som inkluderar Cactus Plant Flea Market, Patta, Brain Dead, 8 Sphere Zines, enorma som skivor Tokyo, Blood Orange, Cometes, CNY, Denim Tears, Eco-Cycle , Valreform, Emma Kohlmann, LQQK Studio, Miracle Seltzer, på internet -keramik, fördelar såväl som små och någonvara.

Med 100% av de intäkter som kommer att gå till en rättvis sak, skulle vi önska någon person med lite extra pengar den här månaden att prova och polisen! Alternativt kan du donera till Palestine Children’s Relief Fund, Palestinian Medical Relief Society samt medicinsk hjälp för palestinier.

Bild med hjälp av adish

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *