Ditt bästa utseende ännu på Medicom Toy X Nike SB Dunk Low

Medicom Toy X Nike SB Dunk Low retades först tillbaka i april, och nu är den ivriga förväntade samarbetet som ser ut att se en global lansering denna månad . Duon samarbetade först 2008 och har ännu inte samarbetat igen sedan, så detta är en sällsynt utgåva som fansen redan går vilda för.

Medicom Toy är en japansk samlingstillverkare som är berömd för att skapa BE@rbrick -linjen av leksaker som är önskvärda för många sneakerheads. 2020 har mycket definitivt varit året för SB Dunk, så den här utgåvan kommer att gå ner en absolut behandling!

Bild med hjälp av hanzuying

Bild med hjälp av hanzuying
Parets överdelar skärs till den klassiska panelerade dunkdesignen och är utsmyckade med Jet Black Pony Hair för ett subtilt men lyxigt utseende. Nikes signatur Swoosh -logotyp går över både sido- och mediala sidor medan Medicoms Signature @ logotyp är broderad på baksidan för en samarbetsuppträdande.

Naturligtvis är dessa en SB-dunk, så den enormt vadderade tungan och extra vadderade vrister finns som alltid, medan den vita gummimellen döljer en fullängds Nike Air-enhet för att säkerställa att dessa är redo för påverkan!

Bild med hjälp av hanzuying

Bild med hjälp av hanzuying
Om du är lika extatisk som vi är för lanseringen av Medicom Toy X Nike SB Dunk Low, är den goda nyheten att ett släppdatum är inställt för den 22 augusti, så se till att det är inlåst i ideal här vid sulan Leverantör för alla aktuella uppdateringar. Medan du är här, se till att kolla in Medicom Toy X Nike SB Blazer som också har ryktats!

Bild med hjälp av hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *