Doodle X Puma -kollektionen är lika livlig som den blir

Mr. Doodle X Puma Collection måste vara ett av de mest livliga partnerskapen i historien. Tillverkad i samarbete med den Londonbaserade konstnären, Sam Cox populär för att producera manschettillustrationerna på vilken yta han kan hitta. Från fordon till möbler tillför han nu sina talanger på fyra puma -silhuetter, så ta din allra första titt!

Samlingen består av RS-2K, Sky LX Low, såväl som Mile Rider, och samlingen fungerar på en ren vit bas och är utsmyckad med Herr Doodles konstverk hela tiden. Från läderpanelen till EVA -midsolen har varje silhuett sitt eget distinkta handtag, liksom det som visas på ett enkelt men slående sätt som inte är så bra i din affär som vissa konstnärer som kollaps kan vara.

Bild genom Puma

Bild genom Puma
Accenter med en streck av “Dragon Fire” -orange i socklinerna för att representera Coxs signaturhårfärg, innehåller sorten också ett par Leadcat 20 -sandaler för alla dina sommartidsbehov.

Doodle X Puma Collection släpps tillsammans med kläder såväl som tillbehör och erbjuds nu, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören om du vill ha ett par i din säsongsrotation. Låt oss förstå vilken du skulle ta tag i, såväl som i tillhörande nyheter, ta en sniktitt på J.Cole X Puma RS-Dreamer “blod, svett samt tårar”!

Bild genom Puma

Bild genom Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *