Coca-Cola Vibes Funktion på den konvertera Chuck Taylor All Star 100 ‘Logo Broderi’ Pack

Bild via Converse Japan
Oavsett hur många Chuck Taylor All Star 100 Colourways converse handtag för att släppa, var och en är fortfarande lika unik som nästa, liksom “logotypen broderi” pack är definitivt inte annorlunda. Helt ny för hösten 2019, precis här är vad du behöver för att förstå om det amerikanska skorets varumärkes senaste samling!

Bild via converse japan
Anländer till vitt, rött, såväl som svarta smaker, svåra med hjälp av duk, gör sin metod över den övre delen av varje sko, liksom längs laterala och mediala sidopaneler, kommer du att upptäcka “converse”; Broderad i en ren kursiv typsnitt som verkligen ger oss coca-cola vibes, särskilt på det röda paret. Extra branding gör sin metod till ankelregionen där du kommer att upptäcka det traditionella stjärnmotivet, liksom runt baksidan, gör en gummistångsplats som är känd.

Bild via converse japan
Den konvertera Chuck Taylor All Star 100 ‘logotyp broderi’ pack är helt eld, så naturligtvis kommer det att bli en ganska svår polis. Ordnade att släppa någon gång den här månaden enbart i Japan, börjar du mycket bättre göra kompisar utomlands om du vill ha ett par i din samling! Med det sagt, om en europeisk release kommer runt, kommer du att upptäcka först på den enda leverantören och @Tesolerestocks på Twitter, så håll dig uppdaterad!

Bild via converse japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *