En till fots look på den off-white x nike dunk low ‘University Gold’

bilder via Hanzuying
Virgil Abloh har Midas Touch, eftersom varje enda sak som han berör blir till guld – i det här fallet, “universitetsguld”. Mycket först förhandsgranskad tidigare i veckan, den off-white x Nike Dunk Low ‘University Gold “betraktas av många sneakerheads som Off-Whites finaste Swoosh-partnerskap sedan den legendariska” de tio “; samling.

På papper, “Midnight Navy”, liksom “universitetsguld” bör inte fungera tillsammans, men färgkontrast kompletterar varandra som persikor samt grädde. Tillverkad från paneler av fullkorns premium läder, det allra första som du kommer att märka om denna dunk låg är det galena lacing-systemet som använder två par – en traditionell platt och en vägskoliknande rep. Det här ger inte bara den ultimata låsningen, det introducerar en beröring av dekonstruktion utan att vara lika bra i ditt ansikte.

Bilder via Hanzuying

Bilder via Hanzuying
Andra dekonstruerade aspekter inkluderar tekniskt verbiage på mediala sidopanel samt citerade text som skrivs ut över snören, vilket är något som Abloh har gjort sedan de tidiga vita dagarna. Över den vadderade tungan upptäcker du den traditionella “Nike”; Det var ursprungligen utformat av Carolyn Davidson tillbaka 1971, liksom en mer modern logotyp, som slutade utseendet.

Medan det ännu inte har bekräftats, kommer den off-white X Nike Dunk Low “University Gold” sannolikt att släppa i slutet av oktober, så om du vill ha ett par i din samling, se till att du håller den låst på sulan Leverantör för uppdaterad information, stockister, såväl som raffles när dessa grails slutar starta!

Bilder via Hanzuying

Bilder via Hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *