Off-White utvidgar sitt imperium till Kidswear

Efter att ha fått en första titt på den off-White X Air Jordan 2 Low förra veckan, verkar det som om Italien-baserade modemärket inte visar några tecken på att bromsa när de tillkännager Lansering av barnsäng för FW21.

I ett något intetanande drag meddelade Virgil Abloh samlingen för två dagar sedan och sa: ”Jag ser ofta bilder av off-white ™ -konsumenter med sina barn och klä upp sina barn. Jag ville också utöka vår lista och erbjuda något från vår värld till dessa ungdomar. ”

Bilder med hjälp av off-white
Från de första bilderna ser vi en mängd lekfulla utomhuserbjudanden som alla är prydda med en rad ljusa och djärva färger. Samlingen sägs ta inspiration från “hippy kultur” som representeras genom dess djärva och slarviga estetik tillsammans med de squiggly DIY-stil logotyperna. Precis som mäns och kvinnors samlingar också har Virgil valt att använda all-över kamouflagtryck i flera av designen.

Den off-white barnsängskollektionen kommer att börja komma till utvalda aktörer senare i år och vi förväntar oss att den här kommer att vara rasande för alla hype beast-föräldrar där ute! I andra nyheter är här 15 vansinnigt hypade återställningar som du allvarligt inte vill missa!

Bilder med hjälp av off-white

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *