Klekt uppdaterade bara sin webbplats såväl som den är mycket bättre än någonsin

Klekt uppdaterade bara sin webbplats så bra som den nu är mycket bättre än någonsin. Europas ursprungliga sneaker såväl som Streetwear Marketplace, KREKT har gjort sin sak eftersom 2013 såväl som deras helt nya webbplats bara gör att du tar dina föredragna sneakers såväl som streetwear så sömlösa som det blir!

Processen att köpa, sälja, såväl som att söka efter dina gralar har aldrig varit enklare. Genom att tillhandahålla en strömlinjeformad såväl som effektiv erfarenhet är konsumenterna försedda med skräddarsydda förslag som alla är baserade på deras tidigare sökningar såväl som inköp, så vad som anpassas bara för dig.

Int’l frakt

Sneakers

Ovanpå allt detta har produktsidor uppgraderats helt för att stödja flera bilder för förbättrad produktsynlighet. Du kommer också att upptäcka en omfattande global storleksguide så att du kan polis från var som helst i världen med nollproblem. Som om det inte räckte har en ny klassificering för samlarföremål också införts!

“Introduktionen av den nya KREKT -plattformen markerar det allra första steget i en lång rad planer för oss som företag i år.” Diskuterar VD för Klekt Sally Scott. “Jag är nöjd med att avslöja vår helt nya webbplats för sneaker såväl som streetwear -älskare i hela Europa. Efter månader av svårt arbete är vi glada över att tillhandahålla så många fantastiska nya funktioner till våra kunder -både köpare och säljare – Att erbjuda dem en strömlinjeformad såväl som skräddarsydd upplevelse samt hoppas att de glädjer sig åt sin helt nya upplevelse på Klekt. ”

Int’l frakt

Gata

Så vad väntar du på? Oavsett om du vill uppgradera din säsongsrotation eller byta upp din garderob, är KREKT: s nyligen förnyade webbplats den allra bästa platsen att börja! Oavsett vad som är autentiskt såväl som deadstock så att du förstår att du är i riskfria händer!

Int’l frakt

Tillbehör

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *