Nike reagerar aspekt 55 ‘Electric Blue’ kommer att chocka dig

förra året, Nike angav att de skulle fokusera mycket mer på billigare silhuetter för 2019, liksom det verkar som om de har hållit sina löfte. Inte bara har Swoosh avslöjat ett brett utbud av prisvärda mönster i år, de har också frigjorda sneakers som den helt nya reagerande aspekten 55 ‘Electric Blue’! Otroligt eld, det här är en bör polisens sko för det pengar-medvetna sneakerhead!

Byggnad på en ultra ren solbränna, fängslande gul, persika, såväl som seafoam accenter fungerar hela för en popkontrast. En svår textil utgör hela övre, medan en full längd reagera skum mellansula är närvarande i en ljusblå, vilket gör varje steg verkar som om du går på ett moln. Avrundning allt är ett spårsko påverkat laceringssystem, som slutför den tuffa och förberedda designen.

Ställ in för att minska extremt snart, Nike React Aspect 55 ‘Electric Blue’ kommer att sätta dig tillbaka £ 115 samt kommer att erbjudas från Nike samt välja stockister. Låt oss förstå om du kommer att ta ett par för din samling, och medan du är här, ta en titt på det fulla Nike Sneaker-sortimentet!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *