Chocklansering: Jordan 1 Low “Black Aurora Green” tappade just på Footasylum

ytterligare en vecka, ytterligare en oväntad lansering! Den här gången behandlas vi med en tidig utgåva av Jordan 1 Low “Black Aurora Green”. Detta neontäckta par är nu tillgängligt på Footasylum! Fortsätt bläddra för att ta reda på mer.

Int’l frakt

Köp nu

Det är ingen som förnekar det, denna Jordan 1 -låg är en sommarvibe! Inte nöjd med bara en neonfärg, Nike går tungt med det livliga temat och väljer nyanser av turkos, orange, rosa och spökgrön.

Jordan 1 Low “Black Aurora” är live på Footasylum! Link> https://t.co/9xb9dwku53 pic.twitter.com/ehxibyxmhh
– The Sole RESTOCKS (@thesolerestocks) 19 augusti 2020

På papper verkar dessa som en oupphörlig och oproaktisk sneaker men utseendet balanseras perfekt ut med tillägget av premium svart mocka. Den täcker stora delar av sidoväggen vilket gör skon på något sätt stealthy och färgglad på en gång!

Int’l frakt

Köp nu

Det är den popen av Tiffany Blue över tåboxen som skiljer dessa. Genom att gå med i många andra färger som en del av Summer 20 -kollektionen har varje par fram till nu varit snabba att sälja. Vi kan bara förvänta oss en liknande historia för denna senaste utgåva på Footasylum!

Ta tag i din storlek på Jordan 1 Low “Black Aurora Green” och se till att du bläddrar mer av de senaste utgåvorna via vårt avsnitt “Shop Footwear”!

Int’l frakt

Köp nu

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *