Levi’s Vintage vänder klockan till ’55 med denna 501 dagars release

i år för att fira Levi 501-dag, vi tar en resa till arkiven för att gräva ut en klassiker! Denna specialutbildningsfrisättning är baserad på 1955-versionen av 501 Jean samt är gjorda i Japan från den finaste japanska selvedge denim.

Bild genom Levi’s Vintage Clothing
För den oinitierade japanska selvedden tänktes några av de allra bästa denim som erbjuds i världen på grund av den distinkta metoden där den produceras. Vanligtvis vävda på gamla pendlar, utnyttjar utnyttjandet av premiummaterial tillsammans med naturliga indigo-tints både tydliga nyanser samt strukturer som gör dessa denim extremt eftertraktade.

Bild genom Levi’s Vintage Clothing
Dessa 1955-denim fungerar en lösare i form med ett större ben, perfekt för parning med baggy överdelar samt en rad sneakers. Utöver detta visar dessa denim med en boxig passform, en knapp-uppfluga samt ett japanskt handtag Levi signatur röd flik samt varumärke patch.

Med 501 som en av de mest erbjudna denim i Japan är det ingen tvekan om varför Levi skulle fira denna signatur 501 genom att hylla landet. Denna signatur Levis Vintage 1955 Japan 501 är inställd att dyka upp den 20 maj, såväl som kommer att begränsas till 501 enheter över hela världen. Detta kommer inte att bli en enkel polis med någon typ av medel, så om du uppstår för att vara av de lyckliga få låt oss veta! I andra nyheter är här ditt finaste utseende än på Travis Scott X Nike Air Max 1 “Barock Brown”.

Bild genom Levi’s Vintage Clothing

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *