Supreme X The Crow blir mörk för hösten 2021

Att följa sin nyaste Clarks Originals-kollektion förra veckan, Ultimate är nu tillbaka med en helt ny kollaps förberedd att lägga till den ständigt växande listan över länkar. Ultimate X The Crow har gått samman för ett val av mörka serietidningar påverkade design.

För det okända är The Crow en serietidning som är skriven samt illustrerad av den amerikanska författaren James O’Barr. Komiken följer Eric Draven, en hämndig antihjälte som styrs av en mystisk kråka som försöker hämna sin mördade kärlek. Både sjukliga och charmiga i sin berättelse samlade Crow Legions of Fans med den som slutligen skulle ha en filmfranchise med den sena Brandon Lee.

Bild genom Supreme
Kapseln i sig sträcker sig över jackor, tröjor, skjortor, långa såväl som kortärmade T-shirts, denim och lastbyxor, med varje bit som visar en scen från kråkan. Standoutstycken inkluderar en läder Schott-jacka som visar en stor ritning av huvudpersonens ansikte, backavtrycksverksjackor samt all-over tryckta stickor.

Bild genom Supreme
På andra håll i samlingen ser vi en trio av skateboarddäck utöver 100% såväl som en 1000% Medicom Toy Kurbrick. Dessa förväntas släppas vid ett senare tillfälle. Resten av samlingen kommer att introducera denna torsdag 16 september klockan 11. I andra nyheter levererar miljardären Young Boys Club sparsamhetsbutikvibber för FW21.

Bild genom Supreme

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *