Nike SB Dunk Low blir utsmyckad i dubbel denim

Det finns en miljard Nike SB Dunk -lågor arrangerade för resten av året, men det innebär inte att de stoppar när som helst snart. Genom att följa avbokningen av 7-Eleven X Nike SB Dunk Low får vi nu en allra första titt på Nike SB Dunk Low “denim”, liksom de är ganska vintage för att säga minst.

Bild genom SolebyJC
Bilder med tillstånd av Sneaker Insider @SolebyJC, “denim” har en två-ton denimestetik med synlig sömning som går hela tiden. En serie på sex rader består av Nike Swoosh på såväl sido som mediala sidor, medan förutsvättade accenter gör sin metod till tåboxen såväl som hälen.

Nere nedan kommer du att upptäcka en gummad mellansula för elastisk dragkraft med varje steg, liksom för att runda allt, en extra fet tunga ger skon signaturskaterutseendet som vi alla förstår såväl som kärlek.

Medan flera källor specificerar att Nike SB Dunk Low “denim” kommer snart kommer Nike SB själva att helt och hållet ha en annan synvinkel. Med Twitter skrev Beaverton Brand’s Skateboarding Division: “Fel namn. Ingen frisläppsinformation. Undertexter kan också vara” Här är en läckt bild som vi upptäckte på Instagram. “” Så bara tiden kommer att visa om dessa verkligen sjunker. Låt oss förstå om du skulle polisera, liksom när du är här, här är exakt hur du får en W för Ben & Jerry’s X Nike SB Dunk Low “Chunky Dunky”!

Bild genom SolebyJC

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *