Muay Thai Vibes fungerar på Carnival X Asics Gel-DS

Vi gillar ett stort ASICS-samarbete. Från Ronnie Fieg till Vivienne Westwood, har aldrig sina kollaps någonsin missnöjda oss, liksom nu, den japanska skorstillverkaren har tappat Bangkoks karneval för en Muay Thai-fokuserad gel-ds-sneaker, liksom det är en Insta Cop!

Carnival X Asics Gel-Ds är hyllning till thailändsk boxning och utvecklas på en ultralät vit bas och har blått, guld och röda accenter genomgående. Tillverkad från en flur av premiummaterial inklusive läder på sidopanelerna samt mocka längs toeboxen såväl som hälregion, är det en av de speciella sneakers som fungerar en ojämn design och byter ut accenter från vänster fot till den perfekta foten.

Den berömda Tiger Stripe slår såväl i sidled som medialväggar, liksom co-märkta beskrivningar träffar baksidan. Att runda allt, “världsresultat”; Text prickar tungan och slutför det vintage påverkade utseendet.

Om du funderar på Carnival X Asics Gel-DS, kommer den att minska vid väljagister den 27 juli. Låt oss förstå om du känner detta, samt se till att hålla det låst på den enda leverantören för de mest populära sneaker -nyheterna!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *