Denna Nike Air Max 1 -anpassning är inspirerad av traditionella japanska godisar

Utan en skugga av tvivel, vissa anpassare gör bättre sneakers än varumärkena själva, och Nike Air Max 1 ‘Wasgahi’ av Chase Shiel är definitivt en av dem. Inspirerad av traditionella japanska godisar som vanligtvis serveras med te, ses deras skapelse som en konstform i sig själv, och denna anpassade syftar till att kanalisera denna uppfinningsrikedom.

Med en premium nubuck- och svinskinnskonstruktion som kommer direkt från Japan, är ‘Wagashi’ målad i en rad pastelltoner, med gröna, blå, rosa och orange accenter som samlas för att skapa ett vackert färgblockat utseende. Längs de laterala och mediala sidopanelerna hittar du en Luxe -läder Swoosh som är utsmyckad med ett blommatryck – en form som vanligtvis används när du skapar den traditionella konfektyren.

Nere nedan hittar du den klassiska luftmidsulan för komfort som är branschledande, och för att runda det hela, kommer AM1 med en uppsättning genomskinliga snören samt sex ytterligare par, alla inslagna i en träpresentask.

Ställer in att vara extremt begränsad, kommer Nike Air Max 1 ‘Wasgahi’ att finnas tillgänglig på Chase Shiels webbplats den 20 oktober. Dessa skor kommer aldrig att göras igen, så om du vill ha ett par kommer du bäst dit trevligt och tidigt! För de senaste och bästa sneakernyheterna, se till att du håller den låst vid den enda leverantören!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *