Barack Obama Pe Nike Hyperdunk kommer att auktioneras via Sotheby’s den här veckan

under åren har Nike begåvat massor av PE (det är spelare exklusiva) sneakers till massor av idrottsfolk och andra relevanta siffror, med ett utvalda några av dessa som så småningom gör att göra så småningom göra deras väg till återförsäljningsmarknaden. Den kanske mest begränsade av alla dessa PE -sneakers är Barack Obama Hyperdunks, ett par som var begåvade till USA: s 44: e president, ett angeläget basketfan.

Medan ett par ympades till Obama själv, producerades också ett andra par som nu har kommit in i besittningen av den berömda auktionshuset Sotheby’s som kommer att auktionera paret senare i veckan.

Bild via Sotheby’s
Hyperdunkarna är utsmyckade i en kunglig färgväg, med det vita basskiktet accentuerat med grå och djupblå hits. Nikes signatur Swoosh -logotyp pryder både sido- och mediala sidor, medan dedikerade presidentlogotyper är belägna på varje tunga. Ytterligare detaljer finns i form av nummer 44 broderade på varje sneaker tillsammans med mjuka vita nätöverlägg för extra komfort.

Barack Obama Hyperdunk kommer att vara tillgänglig för att köpa direkt från Sotheby’s från den 12 februari, så om du har djupa fickor och vill få tag på lite sällsynta luft så är detta en verkligt en gång i livet! Se till att hålla den inlåst här på den enda leverantören för alla de senaste nyheterna och uppdateringarna och medan du är här kolla in detta par oönskade och autograferade Air Jordan 1s från 1985!

Bild via Sotheby’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *