Nästa rädsla för God X Nike -kollektionen kommer att avslöjas mycket snart

utan en skugga av tvivel, Jerry Lorenzos Swoosh -kollektion är en av de hetaste utgåvorna av det senaste minnet. Efter den legendariska Nike Air Fear of God 1 och rädsla för Gud X Nike Air Skylon II (som fortfarande är tillgänglig förresten) har designern nu tagit till sociala medier för att reta sin nästa rädsla för God X Nike -samarbete, och vi ‘Re Beyond Hyped!

Bildtexter “4.2.19” visar fotot ett stort landskap med transmissionstorn, en vindkraftpark och böljande kullar, medan “luftens rädsla för Gud”; Logotypen är överlagd på toppen i ett handskrivet teckensnitt. När det gäller vad vi förmodligen kommer att se, kommer maktduon troligen att avslöja luftens rädsla för Gud 180 och luftens rädsla för Gud Moccasin som vi fick en sniktitt i slutet av förra året.

Ryktas att anlända i två distinkta färgvägar, kommer båda sneakers att vara klar med en dubbelstaplad zoomluftenhet för att höja designen, medan svarta swooshes, dimma-märkta inläggssulor och debossade notationer på sulan avrundas.

Just nu är nästan ingenting annat känt om rädsla för God X Nike vår sommar 2019 -kollektion, så se till att hålla den låst vid den enda leverantören för fler nyheter när den utvecklas! Är du upphetsad för detta tillkännagivande? Låt oss veta och se till att titta på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Bilder via DirtyMoney823

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *