Den Yeezy förbättrar 380 “Alien Blue” kommer att presenteras

om du inte hanterat för att säkra “Alien” tillbaka 2019 då kan du ha tur, eftersom Yeezy förbättrar 380 “Alien Blue” har just blivit presenterad. En färgväg som har gjort rundor över sneakersphere under de senaste månaderna, här är vad vi än förstår hittills om den här utomjordiska färgen!

Tar på Og 380 Colourway samt att ge den en subtil men ändå stigande twist, har “Alien Blue” exakt samma PrimeKnit-övre men med ombyggd nätpanel över laterala och mediala sidor. Nu överlagd med en snygg grön, fungerar det också som skosnörssystemet också, där Kanye Wests lite tvivelaktiga obegränsade lacing-system kan loop i såväl som med lätthet.

En ljusgrå krage håller oavsett såväl som comfy, liksom att flytta ditt fokus nedanför, du kommer att upptäcka en adidas förbättra mellansula som är inrymt med en ljusblå halv genomskinlig enhet. Betraktas av många sneakerheads som mycket bekvämare än 350 V2, hjälper den extra chunky hälen verkligen detta. Avrundning allt är en grå gummi yttersula, slutföra det futuristiska estetiken som vi alla förstår såväl som kärlek.

2020 har varit stor för sockliknande silhuett, liksom det verkar som 2021 kommer att vara exakt samma med de debut av Adidas Yeezy förbättrar 380 “Alien Blue” någon gång i vår. Låt oss förstå om du lägger till ett par på din rotation, liksom i tillhörande nyheter, är Yeezy 700 “Sun” Kanye Wests allra första sneaker på året!

Bild med hjälp av yzyslyleaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *