Nike Cosmic Unity tar hållbarhet till det yttre området

Vi är bara under den andra månaden av det nya året såväl som Beaverton -varumärket har redan avslöjat två helt nya silhuetter. Efter att ha avslöjat Go Flyease just den här veckan har de nu tagit omslagen från Nike Cosmic Unity såväl som det är snarare faktiskt ur denna värld. Den senaste sneakeren som minskar som en del av sin “flytt till noll” hållbarhetsinitiativ, detta kan bara ändra spelet för gott.

Bild via Nike
Rykten om denna basketsko har gjort rundor sedan januari, men det är officiellt nu. Tillverkad från minst 25% återvunnet material är den övre tillverkningen av ett kabelgarn medan sockliner, snören, liksom flikar är alla utvecklade från ultra hållbara tyger. Nere nedan upptäcker du en ytterligare chunky zoom Air Strobel som delvis är gjord av gummi från Oregon Company’s Grind -projekt. Detta ger en galen komfort såväl som lyhördhet både på såväl som utanför domstolen.

Naturligtvis kan du inte prata om den kosmiska enheten utan att diskutera Nike Swoosh som skjuter över såväl sidor som mediala sidopaneler. Utfört en unik marmorerad effekt, det är säkert att vända huvudet vart du än går.

Bild via Nike
“Vi frågade oss en oro som är att vägleda vår process in i framtiden: kan en produkt som gör världen mycket bättre på samma sätt göra en idrottsman bättre?” Förklarade Senior Innovative Director for Performance Footwear på Nike Ross Klein. “Vi ville producera en synergi mellan att göra världen mycket bättre av vad vi gör, men lämnar också en effekt för idrottare för att säkerställa att de kan prestera på en högre nivå.”

Nike Cosmic Unity kommer att släppas i “Amalgam” såväl som “Space Hippie” den 7 mars, den 12 mars, som gör sin stora debut i “Green Glow” den 26 februari. Låt oss förstå vad du tror på denna nya basketsko, liksom i tillhörande nyheter, Stüssy X Nike Air Huarache från 2000 gör ett comeback!

Bild via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *